Naast het opleiden en trainen van paarden geef ik op een enthousiaste manier les aan gemotiveerde ruiters en amazones op alle niveaus.

Ik ben in het bezit van een instructeursdiploma (NHB) 4 jarige kaderfunctionaris (2000), ben zelf actief in de wedstrijdsport tot en met de Grand Prix en train al 7 jaar bij Alex van Silfhout.

Mijn manier van lesgeven is gedreven maar positief.  Het is altijd op een ontspannen en aangespannen manier met het welzijn van het paard voorop. In de lessen probeer ik grensverleggend en uit de comfortzone te denken en te werken. Hierdoor ga je bewuster paardrijden en kun je met het huiswerk van de les thuis goed aan de gang.

Zelf volg ik regelmatig  bijscholingen of masterclasses  waar mogelijk. Als instructrice moet je jezelf blijven ontwikkelen om het te kunnen overbrengen naar anderen!

MOGELIJKHEDEN & REVIEWS

PRIVE INSTRUCTIE


Prive instructie geef ik bij mij thuis in Tijnje, in een buitenbak.

Tarieven:

  • 1 combinatie,  30 min: €30 Euro
  • 1 combinatie, 45 min: €50 Euro

INSTRUCTIE OP LOCATIE OF CLINICS

Het geven van clinics of meerdere lessen op locatie is mogelijk, ook in het buitenland.

Vraag naar de mogelijkheden en de tarieven.

REVIEWS VAN LESKLANTEN

Super getalenteerde amazone met veel gevoel voor het fijne rijden van alle paarden en zeker op hoger niveau. Ik les nu zo’n anderhalf jaar bij Hennie en de kwaliteit van de lessen zijn top! Ze helpt me enorm bij het verbeteren van de oefeningen en de souplesse in het rijden. Duidelijk, positief en het enthousiasme van haar is waar we veel voldoening uithalen. Succes met Roffel Dressage Hennie!

Wat een geweldige instructrice is Hennie! Ze heeft de tijd uitgetrokken om hier in Australië les te geven en we hebben zoveel geleerd! We hopen dat ze regelmatig terug komt!

Hennie heeft ontzettend veel ervaring met het trainen van de paarden. Dit merk je ook bij het lesgeven, op alle niveau’s kan ze je dingen leren. Hennie weet precies waar ze mee bezig is, ze legt de oefeningen goed uit en zorgt dat de basis goed is. Haar eigen paarden heeft ze ook altijd goed voor elkaar en Hennie is altijd rechtvaardig in haar eigen trainingen, het welzijn van het paard staat voorop! Ik heb jarenlang zelf les van Hennie gehad en nu mag ik haar en de prachtige paarden vaak met de camera vastleggen waardoor we een fijne samenwerking hebben opgebouwd. Hennie, je bent een topper!!