De meeste paarden die ik train zijn van eigenaren. Deze paarden leid ik op en breng uit naar een door de eigenaar gewenst niveau of voor de verkoop. Tevens is het mogelijk je paard voor de Ibop of Pavo cup te laten trainen. De kosten variëren naar gelang hetgeen gevraagd wordt en gaat in overleg.

Mijn trainingswijze is erop gericht om het paard zo goed mogelijk op te leiden naar kunnen en levensfase van het paard. Daarbij is het voor mij belangrijk het paard een gedegen basis mee te geven. Dit gebeurt met respect voor het paard waarbij het ontspannen en “blij” gaande paard erg belangrijk zijn. Belangrijk hierbij is diversiteit in de training, waaronder longeren, balkjes draven zowel aan de longe als onder het zadel, naar het bos gaan etc.  Tevens bieden wij de mogelijkheid dat je paard veel buiten komt, zowel in de paddock als in de wei.

Zelf train ik bij Alex van Silfhout (bondscoach van Nederland).  Ik vind het belangrijk om zelf te blijven leren en mij scherp te houden in mijn werkwijze.